Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
како нема елементи на дискриминација ???
се читаш ли што изнесуваш???
за твоја информација не сум туку така никнат на форумов си има датум кога сум зачлената а тој е (18 април 2012 година) што значи не сум од вчера дојден, па и да е таков случај целта на форумов колку што можам да видам (бар декларативно) е дружба на овој начин останативе членови се ставаат во нерамноправна положба, а правото правдата треба да е еднаква за сите тоес еве народски да ти поедноставам законот е еднаков за сите нема повластени лица (мада на форумов се забележуваат елементи на тоа ).
а во однос на моите коментари имаш право на свое мислење јебига таков ми е стилот директен али праведен, и заоснован на факти.

(bravo)
Ајде препрочитај се, јас нема да ти одговорам зошто нема основа.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
темава е во играчница,зарем не гледаш?
чиста шала е,не чувствувај се дескриминиран
тукууу..... што има во спојлеров? :unsure
Спојлерот е напишан со инвизибл инк Мелчи, затоа не можеме да го прочитаме. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
осејќам дека ќе се набилдаат едно 10 страни непродуктивни :giggle
Пак да ти кажам,леги,темава е во играчница,каква продуктивност очекуваш од играчница освен забава,а богами одкако се убаци ти,стана итекако по забавно. :D

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
како нема елементи на дискриминација ???
се читаш ли што изнесуваш???
за твоја информација не сум туку така никнат на форумов си има датум кога сум зачлената а тој е (18 април 2012 година) што значи не сум од вчера дојден, па и да е таков случај целта на форумов колку што можам да видам (бар декларативно) е дружба на овој начин останативе членови се ставаат во нерамноправна положба, а правото правдата треба да е еднаква за сите тоес еве народски да ти поедноставам законот е еднаков за сите нема повластени лица (мада на форумов се забележуваат елементи на тоа ).
а во однос на моите коментари имаш право на свое мислење јебига таков ми е стилот директен али праведен, и заоснован на факти.
Аман жити се што ти е тука не рамноправно? Значи во ИГРАЧНИЦА е. Доста веќе си билдате ега по форумов лечите фрустрации и истурате бес и нервоза. Јас што ако сум номинирана, не гласав за мене. Зошто? Зошто не ми е битно, форумов е за дружење и забава и не знам веќе по кој пат се повторува тоа. Нека се затвори темава како сите каде што има такви што се лутат и готово, завршена работа . Доста се силува форумот.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Пак да ти кажам,леги,темава е во играчница,каква продуктивно очекуваш од играчница освен забава,а богами одкако се убаци ти,стана итекако по забавно. :D

кој ве знае што правите
не мислев да те цитирам али грешка напраив ќе продолжам и натака да те игнорирам :giggle, абе кај е амебата не ја читам на форумов кај отиде :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Аман жити се што ти е тука не рамноправно? Значи во ИГРАЧНИЦА е. Доста веќе си билдате ега по форумов лечите фрустрации и истурате бес и нервоза. Јас што ако сум номинирана, не гласав за мене. Зошто? Зошто не ми е битно, форумов е за дружење и забава и не знам веќе по кој пат се повторува тоа. Нека се затвори темава како сите каде што има такви што се лутат и готово, завршена работа . Доста се силува форумот.
И тоа што викаш,сигурно некој ке гласа и за себе :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
На дедо ми сестра ти in 3...2...1...

Мрчатор на повидок! Луѓе, па не се гласа вака.
Треба да има некои правила, еве на пример ко што е спомнато да нема администрација и неактивни членови на листа.
Второ, првин треба номинации. Различни членови сме со различна перцепција, не бива само еден да го ограничува изборот.
На сите форуми кај што се гласа, сите членови даваат првин предлози и се составува прелиминарна листа од оние што добиле, да речеме минимум 3 гласа (зависно од одзивот ќе се зголемува/намалува критериумот), па после од тие 10 што ќе соберат највеќе номинации, се ставаат на анкета и од нив се гласа за “победник.“ Вака само ќе имаме бесконечна листа, кој каде фалел, кој не требало да биде ставен и незадоволни дијалози у стил:
- Јас овој го сакав, зошто го нема?
- Оти ја така сакав.
И натака се знае.

Не да ви солам памет, туку нека се постават некои критериуми за да не дојде до расправии.
Ај со среќа.

Едит: Па во играчница сте биле, занемарете го ова штом е несериозно. :D