како нема елементи на дискриминација ???
се читаш ли што изнесуваш???
за твоја информација не сум туку така никнат на форумов си има датум кога сум зачлената а тој е (18 април 2012 година) што значи не сум од вчера дојден, па и да е таков случај целта на форумов колку што можам да видам (бар декларативно) е дружба на овој начин останативе членови се ставаат во нерамноправна положба, а правото правдата треба да е еднаква за сите тоес еве народски да ти поедноставам законот е еднаков за сите нема повластени лица (мада на форумов се забележуваат елементи на тоа ).
а во однос на моите коментари имаш право на свое мислење јебига таков ми е стилот директен али праведен, и заоснован на факти.
Спојлерот е напишан со инвизибл инк Мелчи, затоа не можеме да го прочитаме.темава е во играчница,зарем не гледаш?
чиста шала е,не чувствувај се дескриминиран
тукууу..... што има во спојлеров?
Пак да ти кажам,леги,темава е во играчница,каква продуктивност очекуваш од играчница освен забава,а богами одкако се убаци ти,стана итекако по забавно.осејќам дека ќе се набилдаат едно 10 страни непродуктивни
Ако е видливо за тебе,молим те шепни ми,ме копкаСпојлерот е напишан со инвизибл инк Мелчи, затоа не можеме да го прочитаме.
Аман жити се што ти е тука не рамноправно? Значи во ИГРАЧНИЦА е. Доста веќе си билдате ега по форумов лечите фрустрации и истурате бес и нервоза. Јас што ако сум номинирана, не гласав за мене. Зошто? Зошто не ми е битно, форумов е за дружење и забава и не знам веќе по кој пат се повторува тоа. Нека се затвори темава како сите каде што има такви што се лутат и готово, завршена работа . Доста се силува форумот.како нема елементи на дискриминација ???
се читаш ли што изнесуваш???
за твоја информација не сум туку така никнат на форумов си има датум кога сум зачлената а тој е (18 април 2012 година) што значи не сум од вчера дојден, па и да е таков случај целта на форумов колку што можам да видам (бар декларативно) е дружба на овој начин останативе членови се ставаат во нерамноправна положба, а правото правдата треба да е еднаква за сите тоес еве народски да ти поедноставам законот е еднаков за сите нема повластени лица (мада на форумов се забележуваат елементи на тоа ).
а во однос на моите коментари имаш право на свое мислење јебига таков ми е стилот директен али праведен, и заоснован на факти.
Пак да ти кажам,леги,темава е во играчница,каква продуктивно очекуваш од играчница освен забава,а богами одкако се убаци ти,стана итекако по забавно.
И тоа што викаш,сигурно некој ке гласа и за себеАман жити се што ти е тука не рамноправно? Значи во ИГРАЧНИЦА е. Доста веќе си билдате ега по форумов лечите фрустрации и истурате бес и нервоза. Јас што ако сум номинирана, не гласав за мене. Зошто? Зошто не ми е битно, форумов е за дружење и забава и не знам веќе по кој пат се повторува тоа. Нека се затвори темава како сите каде што има такви што се лутат и готово, завршена работа . Доста се силува форумот.