Se nervirav za nepotrebni raboti koga me navreduvaa i postojano mislev na tie lugje sto me navreduvaat mi izleguvaa vo mislite i imav traumi od niv duri stignav do bolnici pocnav da se razboluvam glavata postojano me bolese duri napraviv i analica na krv itn dali e se vo red.I kako i naj normalno izleze se vored toa sto sum se razboluval za gluposti e bilo samo stravot i glupite crni misli koj sum gi stavil vo glavata i ne sum sakal da gi iskaram i postojano sum mislel na toa kako povtorno ke me navreduvaat kako ke mi izleguvaat vo sonot itn...i postojano imav strav i polno nervoza duri denovite mi bea rasipani no svativ deka nikoj ne e povazen od mene deka ne treba da mislam za glupi luge i za luge koj ne se pobitni od mene pocnuvam veke da si go ziveam zivotot kako sto jas sakam a ne da se zamaram koj sto mi rekol i kako ke bide samo znam deka moze da mi se fanat za k.. i nisto drugo sega ne se nerviram bidejk e loso za zdravjeto i psihata znam deka nikoj nisto ne mi moze i deka imam drugarii roditeli sto me podrzuvaat a i deka gospod e so mene i ke gi kazni na tie sto pravaat losi raboti.
No sepak svativ deka nervozata me jaci i mi dava motivacija da prodolzam da tvoram da rabotam i da si go ziveam zivotot kako sto jas sum go zamislil ili kak sto gospod mi go dadel da si go zivejam..
P.S: Ne se nervirajte za gluposti ili za nekogo sto ne vredi samo gledajte napred i ne stavajte nisto na akl vremeto leci se i ke dojdat i nasite 5 minuti pa i lugeto sto ne navreduvale i ni stvarale takvi stravovi za da se nervirame i nervirame i nervirame.... ke tropnat na nasata vrata samo treba da gi izbrisame od nasite zivoti i naseto srce i um bidejki kako sto rekov nikoj ne e pobiten od nas
Pozdrav i ne se zamarajte i nervirajte so nisto zivotot e pred nas zivejte go vie kako sto sakate
Lugjeto koj ne navreduvaat ednostavno nemaat sopstven zivot
Samo treba da kazime CAO PRIJATNO zivot odi ponatamu