Зимски активности во земјава

Blueberry

Староседелец
12 февруари 2012
210
158
1,043
Скопје
Како ја користите зимава?
Ако не сте љубител на скијањето и немате распуст, одмор или слободни денови, можете да се испробате на лизгалиште. При тоа: НИКАКО НЕМОЈТЕ ДА СЕ ИЗЛАЖЕТЕ НА ЛИЗГАЛИШТЕТО КАЈ БОРИС ТРАЈКОВСКИ! Иако цената е навистина симболична - 20 денари нема услови за лизгање на пластиката кој треба да претставува мраз. На лизгалиштето на Кале малку е скапичко ако немате гратиси - 150 денари влезница и 150 денари изнајмување на лизгалки. Со сопствени лизгалки плаќате само влез. Ако веќе отидете на лизгање на пауза задолжително пробајте го салепот во кафулето. И да - споделете каде може да се најдат гратиси :)
 

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Чистење снег пред куќа аахахахаха

Во врска со лизгање на лизгалиште, да не се излажете да отидете без гратиси, ќе ве кошта 150 денари лизгалки + 150 денари карта!
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Baronessa

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
зимски активност во Мкд "Дремење на фејсбук"
еј како само то па јас независно дали е лето или зима јас секогаш трчам по автобусот... то ми е омилена зимска дисциплина без притоа да паднам..
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Baronessa