Зимски активности во земјава

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Тресење од студ се важи или?
Освен по скијачкиве центри и ако се смилуваат да направат лизгалиште во Скопје некогаш (ок, еднаш и во Струмица видов мало едно), друго нема.
Правење снешко, кршење нозе на недочистен снег, збирање капки од олуци во врат... кој сака да најде, ќе најде занимација бе.