Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Секогаш наоѓам време за личности кои ми значат и за одмор и малку време за себе.
Многу ми е битно да имам време за личностите кои ми значат, но и време малку за себе. Ако извесен период од денот не сум сама не се чувствувам комплетно.
под спорт мислиш кладилница?
Инаку јас колку и да сум тапа и спора и појма немам од тоа што го тренирам секогаш наоѓам време да одам на тренинг (е освен ако не ме зафркне носот овај настинам). Барем сега за сега ми е тоа на прво место во животот
Нее, не играм кладилница ,никако ...
За фудбал мислев , а тренингот е нешто нај убаво , па чувството пред да тренираш и кога веке константно тренираш секогаш си по свеж , исто така за тоа да биде совршено исхраната игра 60 % улога во она здраво тело здрав дух ...
За возење велосипед ( планински ), кога можам го качувам Водно се спуштам или нормално по патот или по земјени патеки, но знам и да се провозам на кеј . Сето ова во комбинација со добра музика.