Женски бендови

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Малце се измешало што е бенд, а што група, ама добро. :)
Ги начекав овие на преработка на Holy Diver пред некое време и баш ми се допаднаа.