Женски бендови

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Видов дека има отворено тема за машки бендови,па си реков да направиме и една за женски бендови. Искрено обожавам кога ќе видам на тв четири преубави девојки со прекрасни гласови ... мислам има ли нешто поубаво од тоа? Плакнење на очи :sreken
Да си признаам понекогаш (читај често) повеќе гледам во девојките отколку што слушам како пеат

Belle Amie
Еден многу добар бенд кој мене многу ми се допаѓа и мнооогу ми е криво што две од девојките ја напуштиле групата:
Little MixSerebroLas Ketchup