Евровизија

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Тој не гледам сс године. Продадено и тој. Лани најоригинални бесва бабушке од Русију, а у 2011 Белгија(тај без музику, сс битбокс). Ни бабушке ни белгијци победисва, најглупи песме што бесва тија победисва. Ради тој ја не гледам тија глупсоти наместени више. Друго што се примети дека е немастено е тој што Хрвати од граѓани што гласале дадесва на Срби 12 поена. Тој никад не се е десило и нема да се деси, они се мрзив, кт има утакмице сс секире у шофершајбну гаѓав едни на други, сг ке гласав за њима на евровизију, мало морген.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Епа тоа е иновацијата која ја вметна Лорди - затоа им беше интересна на децата.
Еве ја иновацијата со пресоблакање на сцена:

А ланското Loreen кажи ми која друга држава претходно донела боса девојка, да растрчува по сцена без придружба во таква облека? :)
Може им било страв да не се пресече од нешто на сцената :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не ми ги врти муабетите сега :) Битно, скоро секогаш победува иновацијата :)
Абе ако гледаме така секоја една нумера има по нешто ново. Еве дури и бабушките беа иновација. Кој здрав мозок би се осудил да прати баби пред распаѓање на евровизија? Јас сепак стојам на тоа дека политиките одлучуваат. Еве Калиопи беше невидено тоа што го изведе, врисокот на среде песна плус склоп на класични инструменти и дисторзии. Албанката што ја спомнав беше џез пеење и имаше иновативна облека. Можеш да најдеш иновативност во секој настап.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
slb_bobo
Види, треба да се гледа малку реално на работава.
Колку е актуелен џезот во денешно време?
Еве приклучи Vh1 слушај радио. Колку е во проценти застапена џез музиката?
Ајде потоа види колку е застапена ужасната електронска музика која никако не можам да ја разберам, ама исто така види колку децата, се палат на таа музика.
А потоа размисли зошто победи лани таква песна.
Втора работа. Треба да се разграничи од квалитетна иновација, и глупирање.
Види, направија иновација пред некоја година и шпанците кога излегоа сите со различна политика на сцена, ама се изглупираа до коска и никој не ги сакаше.
Англија се обиде со класика, ама го утна времето. Да отидеше Англија со онаква песна пред 2000та ќе беше меѓу првите.
Кога правиш иновација треба да размислиш во каква средина ја правиш.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Темата шо ја чекав. Нели на Евровизија смеат да се праќаат само песни неслушнати досега? Новокомпонирани, специјално за фестивалот?
Зошто тогаш песнава не е дисквалификувана?!

Сигурна сум дека на околу 90% од вас ќе им текне од која песна е музиката, не е по некој акорд краден туку целосно бе цела музика. |-(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Темата шо ја чекав. Нели на Евровизија смеат да се праќаат само песни неслушнати досега? Новокомпонирани, специјално за фестивалот?
Зошто тогаш песнава не е дисквалификувана?!

Сигурна сум дека на околу 90% од вас ќе им текне од која песна е музиката, не е по некој акорд краден туку целосно бе цела музика. |-(

Де постирај ја песната од која мислиш дека е украдено? Јас не ја препознавам.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
А познато е со која песна ќе настапат Влатко и Есма или ќе има некој си избор од повеќе песни?