Евровизија

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Сериозно Жељко некому се допаѓа? :eek
Ах бре, што ти прават Српски жалопојки во кои наводно народов се пронаоѓа. (puke)
И тој и Грциве пробуваат на стари слави да се извлечат. Овој со плагијат кој е типична за него, срцепарајуча балада, а јужнине соседи со гола нога, кревање певаљка у вис и газо-тресујуча мелодија со текст бес смисла и глас ко отепана коза.
На страна тоа што сум патриотски настроена, ама имаме еден од посолидните настапи годинава. За вокалот да не ни отварам уста. На сите може лекција да им држи. Колку сака нека е улизувачка и плачка. Карактер, приватна работа. Битно е што кога ќе се качи на сцена, за тие 3 минути, те занемува со гласот. Барем мене морници ме лазат, а тоа прилично ретко се случува.
И Шведската, рака на срце, ми има сериозни предиспозиции за победа.
Бабушките, единствено дека се стари па се интересни. Вака, јок.
Словачка можеше да влезе, ама проста маса не гласа за такви песни.
Другото ми е чиста тиња.

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сериозно Жељко некому се допаѓа? :eek
Ах бре, што ти прават Српски жалопојки во кои наводно народов се пронаоѓа. (puke)
И тој и Грциве пробуваат на стари слави да се извлечат. Овој со плагијат кој е типична за него, срцепарајуча балада, а јужнине соседи со гола нога, кревање певаљка у вис и газо-тресујуча мелодија со текст бес смисла и глас ко отепана коза.
На страна тоа што сум патриотски настроена, ама имаме еден од посолидните настапи годинава. За вокалот да не ни отварам уста. На сите може лекција да им држи. Колку сака нека е улизувачка и плачка. Карактер, приватна работа. Битно е што кога ќе се качи на сцена, за тие 3 минути, те занемува со гласот. Барем мене морници ме лазат, а тоа прилично ретко се случува.
И Шведската, рака на срце, ми има сериозни предиспозиции за победа.
Бабушките, единствено дека се стари па се интересни. Вака, јок.
Словачка можеше да влезе, ама проста маса не гласа за такви песни.
Другото ми е чиста тиња.
Настрана патриотизам и такви глупости, албанкава владее. Јас останав со подзината уста кога ја слушнав.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Настрана патриотизам и такви глупости, албанкава владее. Јас останав со подзината уста кога ја слушнав.
Албанката и Лорен од погоре слушни ја како комплетна песна и настап....двете ми се фаворит за евровизиска песна исто и Хрватска ама излезе...
Сепак патриотски ке се држам за нашава чудо од жена:)...и нејзиниот екс хазбнт

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Па Косоварка е, што очекуваш? Истренирани се тие од планина до планина така да се дерат. :D
Шала на страна, има глас. Ама текстот а-е-о-а и контролата на фацијалните експресии ме убија во поим.