ЕП во ракомет 2016

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
ее курлиња курлиња , играат к*р и после Нада Топчагич им е крива , едно не ми е јасно , зошто КРИЛАТА не ги играат алоо , па нон стоп во средина ,нон стоп Кире и Прибак ????
Па Ѓеоргиевски и Манасков ?? сами од почеток до крај и како изолирани си останаа така ,а мисириве играа во таван ?!?!

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
ее курлиња курлиња , играат к*р и после Нада Топчагич им е крива , едно не ми е јасно , зошто КРИЛАТА не ги играат алоо , па нон стоп во средина ,нон стоп Кире и Прибак ????
Па Ѓеоргиевски и Манасков ?? сами од почеток до крај и како изолирани си останаа така ,а мисириве играа во таван ?!?!
Па тој Манасков вчера ништо не покажа

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па тоа викам ,не го играа ,се во средина ,а отворени беа со Ѓеоргиевски цела утакмица ...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Манасков можеше победа да донесе, направи престап како почетник некој. Што сака тој? Да му се тргне голманот.
И тој другар му Стоилов, сам пред голман и во статива шутира, а се смета за јак играч. Оди бе таму затвори некоја кафана не туку ми кажувај приказни. Земал се фали дека можел да изеде цела пита бурек и дека седел во кафана до сабајле. Жити спортистот смрдлив. Па уште ќе се лути ако не го викнат за репрезентација, нема да може пари да земе за да троши по кафанине. Овој би го викнал само за да ми ја ископа нивата, за тоа го бива. Ист е и Манасков само што не оди по кафани туку дискотеки.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Кoлку дoбрa утaкмицa oдигрaa Слoвенците. Мoжеби и зaслужијa пoбедa бидејќи Шпaнијa си дoби пoмoш вo еден нaпaд, aмa пa Слoвенциве сaми упрoпaстијa нa крaјoт, кaкo ние вчерa.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Мислам дека беше добра проценка на можностите за да не се префорсираат за џабе ама подобро е што не запнаа кога веќе губеа втор пат со три разлика. Вака имаат сила и за со Полска да направат нешто иако ќе биде тешко поради тоа што се домаќини и секогаш судиите се на страна на домаќините.
Истите грешки и со Полска а не дека не можеа да тепаат.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Од тоа денес шо се одигра
ме изненади Црна Гора со добрата игра баш сакав да изват бод ама јбг не се џабе балканци :) , Шпанија е најНЕпријатното изненадување само бод со Словенците, Русија иако победи само со еден гол цело време го темпираше натпреварот го гледав беа подобри и заслужено тепаа ама по мое мислење и оваа победа беше големо изненадување не очекував и уште еден трилер Германија ја доби Шведска до 1 разлика и го очекував тоа.
АЈДЕ УТРЕ МАКЕДОНИЈОООО..Мораме :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Со Србија доволно е само да не изгубат. Гол разликата не им оди во прилог на Србите што значи и нерешено одговара. Нешто ми кажува дека утре нема сѐ да помине рутински и ќе има драма до последна секунда.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr