ЕП во ракомет 2016

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Жити финалето досадно, џабе времето ми помина. Германија бе, од нигде никаде освоија. Глупости, глупо првенство, можеби најглупо во историјата. :)

Иначе ние за квалификацииве за ОИ, во група сме со Тунис, Полска и Чиле. Сега ако не избориме пласман, не знам, нека се откажат. :)