Добредојде на нови членови

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Здраво на сите :) Веќе напишав неколку постови занесен од многубројните интересни теми и се сетив дека културно е да се претставам. Се извинувам што закаснив но ете сум. Инаку сум од Струмица и имам 23 години. И се надевам дека со скоро сите ке се дружиме постојано.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Oleri

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Здраво на сите :) Веќе напишав неколку постови занесен од многубројните интересни теми и се сетив дека културно е да се претставам. Се извинувам што закаснив но ете сум. Инаку сум од Струмица и имам 23 години. И се надевам дека со скоро сите ке се дружиме постојано.
добродојден си :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiril

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ЦрноБело го посетувам веќе долго време. Се зачленив на форумов без да помислам дека ќе станам зависна од него:) Сега дури и новостите не ги читам туку директно тука:) Ова не ми е прв форум, ама дефинитивно најпријатно се чувствувам овде. По другите форуми не сум била активна, ама туку нешто ме влече. Гледам супер виртуелни ликови, интересни идеи, и топ теми. Па се надевам на убава дружба и размена на искуства. Иначе Олери , е спојка од моето име и презиме. Имам 21година и сум студент. Поздрав
Те забележав низ темите, па јаде овде да ти посакам добредојде и имај убав престој на форумот, за било што буквачно за сё можеш да ми пратеш порака. :)

Оооо Струмица, најгостопримливи и фини ми се струмичани. Пред некој ден бев во Струмица. (happy) Добре дојде и за тебе важи истото како и за Олери (која ме асоцира на тетка ми :giggle).

Па, :) решив и јас да станам член на форумот, мислам дека нема потреба од откривање повеќе (wasntme) . Поздрав до сите (wave).
Ајде добре дојде и за тебе и за тебе важи горе наведеното :D

Сара на сите ви стои на располагање. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri, Kiril and 4FUN

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Те забележав низ темите, па јаде овде да ти посакам добредојде и имај убав престој на форумот, за било што буквачно за сё можеш да ми пратеш порака. :)

Оооо Струмица, најгостопримливи и фини ми се струмичани. Пред некој ден бев во Струмица. (happy) Добре дојде и за тебе важи истото како и за Олери (која ме асоцира на тетка ми :giggle).

Благодарам Sarah на убавите зборови. се надевам ке се дружиме долго. Поздрав многу и наредниот пат кога ке доаѓаш во Струмица да се најавиш-ке пиеме кафе :) За сите важи тоа. Сите дојдете. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103

фала ти Сара на убавото добредојде:) За сега се е топ и најсупер. А со тетка ти имењачки можда сме? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiril and Selma