Без гајле, нема у никој случај да дознае. А и ја сам слушнаја такојДа ви кажам нешто за бум бум,таа ее од еден досаден граааадд,многу досаден,од толку што е досаден дури и мене досада ме фака,немој да сте и кажале
![]()

Без гајле, нема у никој случај да дознае. А и ја сам слушнаја такојДа ви кажам нешто за бум бум,таа ее од еден досаден граааадд,многу досаден,од толку што е досаден дури и мене досада ме фака,немој да сте и кажале
![]()

бегај аман па кај најде за неа да зборуваш, колку страшно име има бум бум- на боксерска вреќа ме асоцира.Да ви кажам нешто за бум бум,таа ее од еден досаден граааадд,многу досаден,од толку што е досаден дури и мене досада ме фака,немој да сте и кажале
![]()

Mене на пластичан експлозив.бегај аман па кај најде за неа да зборуваш, колку страшно име има бум бум- на боксерска вреќа ме асоцира.![]()

И јас не се плашам од никого ама не оговарам од зад грбИзгледа само ти ми го немаш ставот на форумов.![]()

Абе сигурноо... нема да можу да заспију вечер од што ме страЈас пак мислев дека сум премногу страшен , хејтер ироничен и саркастичен и дека на сите им го имам влеано стравот. Во знак на промена аватарот го сменав.