не е фер, јас напишав и поезија ама не ја постирам тука:frownдека со Гонзо треба да поработите на романтиката![]()
не е фер, јас напишав и поезија ама не ја постирам тука:frownдека со Гонзо треба да поработите на романтиката![]()
Материјалистка е бе брат остави, 990Freak ми облекол некој пантолони со боди со сако како некој сељак, и некоја песна таму денс ми ту ди енд , па одма падна на неговите фори.не е фер, јас напишав и поезија ама не ја постирам тука:frown
Не ву ставај етикете, да не правимо проблеми, може?Материјалистка е бе брат остави, 990Freak ми облекол некој пантолони со боди со сако како некој сељак, и некоја песна таму денс ми ту ди енд , па одма падна на неговите фори.
абе брат ти реков дека е таква... ај по една водка што му е*еш матерМатеријалистка е бе брат остави, 990Freak ми облекол некој пантолони со боди со сако како некој сељак, и некоја песна таму денс ми ту ди енд , па одма падна на неговите фори.
Море така да се облекуваш во Охрид, има данок на луксуз да плаќаш.Не ву ставај етикете, да не правимо проблеми, може?
Може Пелистерка.Нема пиво. Има 16 врсте на воду... Пелистерка, Кожувчанка, Проевска вода, Вода од чешму, вода од купатило ... и још 11, мрзи ем да ги пушују. Бирај![]()