Деца-таленти

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
Стефанија Гаштарска
Неверојатно талентирана балерина. На 16 години го живее својот сон. Учи и игра во најдобрата светска академија и театар. Болшој театар. Браво Стефи