Деца-таленти

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,429
9,138
1,683
Кушкундалево
Баш пред 2-3 недели го слушав детенцево. Ми се допаѓа како свири, но се гледа дека е растено со музичари кои уште од многу мало сигурно го учеле. Како и да е, одличен е малиов, секоја чест за него.
 

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Баш пред 2-3 недели го слушав детенцево. Ми се допаѓа како свири, но се гледа дека е растено со музичари кои уште од многу мало сигурно го учеле. Како и да е, одличен е малиов, секоја чест за него.
а тој и е мал,а тоа дека е растен мегу родители музичари не го гледам како негативност во неговиот талент
сеак фала ти на одговорот.
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,429
9,138
1,683
Кушкундалево
а тој и е мал,а тоа дека е растен мегу родители музичари не го гледам како негативност во неговиот талент
сеак фала ти на одговорот.
Не реков дека тоа е негативност во неговиот талент, напротив супер е што неговите родители го подучиле уште од мал и го поттикнале неговиот талент зашто талент без работа е џабе. Иако е мал има извонредна техника и брзина, но мора да се надоградува за да стане вистински музичар.