Сигурност....кога човек е сигурен е и безбеден,сигурноста му дава сила и предизвик за понатаму,му дава еден вид подршка,смирение..
Нежност?
Нежност?
Гротескно.....невообичаено....кога нешто е направено до степен на фасцинантност,предизвикало воодушевување.
Вонсериски, отскокнува од масата, она што боде очи за умствено ограничените, нешто што е скапо а го купуваш во распродажба.Малку да дополнам -
Почесто се работи за нешто што е бизарно, неверојатно грдо или апсурдно.
Кул - фина, современа личност која никогаш не се „замара“ ниту потресува со она што е тренди.
Екстравагантно?
дефинициите на темава не се бараат во оригиналност туку од наш аспект...си пишува во насловот,односно јас бев така ја замислила темата кога ја отворив,а пошто била веке отворена се споиаМалку да дополнам -
Почесто се работи за нешто што е бизарно, неверојатно грдо или апсурдно.
Кул - фина, современа личност која никогаш не се „замара“ ниту потресува со она што е тренди.
Екстравагантно?
Јас тоа не би го нарекла дополнување туку би била маклу поконкретна и би се изразила директно како што мислам^
Па да де, јас си додадов како јас го доживувам гротескно како збор, интересно ми беше да си дадам и мое објаснување за него, бидејќи првпат ја гледам темава.
Буљаш - Saladin
Човек кој од некоја причина едноставно не е омилен меѓу масата, и поради нешто боди очи.
Катаклизма?