Дестинација на која никогаш не би отишле

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
Луда жена :giggle

Јас мислам дека ако некаде сакам да идам е меѓу племињата и целата таа дивина во Африка.

Да не бидам оф, мислам дека не би отишла во некое шминкерско место, ќе полудам меѓу позери. Бљак!
хаххахаххахахаха Не верувам дека сеуште постојат тие племиња незз ја па поше сакам места каде што има журки и се тоа таму незз што би правела хахахахаха :D

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Јас од Балканов никогаш не би отишол на Косово (Јужна Србија). Најкатастрофа место е тоа..:eek
А од светов би ги избегнувал земјите со претежно муслиманско население ( немојте да сватите како навреда или дискриминација), ама не знам нешто не ми штима како што треба таму.. Ја сакам слободата уживам во неа и би сакал некое релаксирачко место, а не да се плашам дали ќе ми летне главата.:eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
секаде би одел нема врска дали е либија или сирија.... опасноста ме возбудува..и да ј веќе CNN нека отвори телевизија кај нас да се пријавам за известувач од некоја војна од Курдистан или таму шо ти знам..

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Секое место со своја убавина..многу негативни мислења ги имаме ради стереотипите за одредени држави..па и за нашава некаде многу лошо се мисли а уствари и не е толку катастрофа..така да секаде би сакал да идам немам место кое не би сакал да го посетам..