Депилирани машки

Patika

Полноправен Член
21 февруари 2018
41
18
8
Јас само ќе ја шишнам околината не одам на скроз мазно, поубаво изгледа пенисот во влакна! (muscle)
 

пријателство

Истакнат Член
7 август 2018
151
30
128
депилиран изгледа по уредно и помалце се потиш, ама кога ќе почнат да растат е неподносливо.
 

Ananas

Истакнат Член
14 јануари 2019
74
32
128
27
Ок само интимните области, останатото што е тука е. Како машко мислам дека нема потреба депилација на цело тело. Едноставно нема потреба.
 

Laila

Полноправен Член
18 јуни 2019
30
25
8
Не сакам депилирани мажи. Не ми се допаѓаат. Ама ако некој толку запнал, тоа е право на негов слободен избор. Не можам јас ништо тука да направам.