Ден на независност (8ми септември)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
ЧЕСТИТО 21 ГОДИНА НЕЗАВИСНОСТ, БРАЌА И СЕСТРИ МАКЕДОНЦИ!!!
САКАЈТЕ ЈА ОВАА ЗЕМЈА, ТАА Е СЕ’ ШТО ИМАМЕ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАКЕДОНИЈО!!!
thumbnail.php

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Да не ме каменувате за напишаново ама ми е преку половиот орган од луге кои ја пљукаат државава а сепак отидоа да ја прослават независноста на државата...
Секоја чест за патриотите,и јас сум голем патриот ама сепак не отидов,не за друго бидејки знам дека ке наидам на повеке лицемери отколку на луге кои навистина ја сакаат државата.

Ај.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Се отвориле теми на форумов од игла до локомотива, да не речам буквално за се`, многумина од нив завршиле во канта, останатите биле избришани, а за овој ден кои го празнуваме ние Македониците до сега не отворил никој тема на форумов, па не ли вреди?

Славиме 21 година независност, иако јас би рекол, ние зависиме од многу, јас викам не е*е кој стигне, да бидеме реални, но тоа е што е.

Епа Македонци нека ни е честит празникот и за многу години да е, а еве еден убав спомен кој не обедини сите, барем на момент.

Да го славиме уште долги, долги години (pivo)

Edit: Се попаливме сите денес за логото на Гугл, демек милиони луѓе ќе го гледат денес, ама тоа е видливо само за во Македонија, во другите земји си има друго лого.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and emzzy

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
напнаа со логото, уште од утрово. Среќен роденден на третата македонска република. Тргнавме по пат да бидеме независни, а зависиме од се. Се спремаме да се обединиме во ЕУ а разединети сме дома. Тапкање во место, пропуштени шанси.
oeoeoe.gif
macedonian_mw.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and melpomena