Денес ме натажи...

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
натажи или вознемири или збуни...не сум најсигурна што точно чувствувам. Не ти требаше ова “душо“... стварно најстварно не ти требаше...

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Ме натажи тоа што увидов дека македонците од западниот дел на татковината се препуштени на полуписмени диви хорди кои не знаат за почит и закон, а тие од источниот се препуштени сами на себе во сопствената мизерија.. Да живее Република Скопје.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Ме натажи тоа што увидов дека македонците од западниот дел на татковината се препуштени на полуписмени диви хорди кои не знаат за почит и закон, а тие од источниот се препуштени сами на себе во сопствената мизерија.. Да живее Република Скопје.
А Скопје е збир и од двете. ;) Некој владее со градот - мнозината се препуштени сами на себе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri and parvati

AnnAmaa

Полноправен Член
11 јули 2012
42
20
8
СК.
Секојдневно ме натажуваат,тажните приказни на децата со ретки болести....моментално малата Нина,што фондот за здраство на Р.Македонија не и одобрило пари за лечење во Германија:(

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Денес ме натажи баба ми,дедо ми очигледно нешто не е добар,срцето.........нешто.Ама,сепак верувам дека ќе биде подобро и дека се ќе се среди.Дајјјјјјјјјј боже :)

Крисимече

Нов член
15 март 2013
1
2
1
46
Денеска што ми се случи :
Со цело срце и душа сакав да споделам еден прекрасен рецепет во гурманското катче во форумот на Кајгана.
Тој рецепт е во мојата фамилија со генерации, И е Боженствено јадење. Лично сакав да ги почастам сиде добри луѓе на тој форум, и да го подарам моето наследство како нов член. Фитбекот беше банирање на еден ден затоа што ми требаше малку време за да го напишам рецептот бидејќи морав да ја препрашам бабами (која е стара, и спора) за точните намирници.
Тоа многу ме натажи затоа што со цело срце сакав да споделам нешто што ми е лично, и да го разубавам овој свет.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Careforwhat