Денес ме насмеа...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
1480679_10150485825054945_1323331790_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче and antonio

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
:D

Ми беше роденден..
Стаам сабајлето, пииме кафе со жен'та, мислам це сете, оно ништо...
Слева дет'то, и оно ништо, и разочаран замина на работа....
Каа таму ме пречека, мојта нај убава и згодна колешка, таа шо ми се бендисуеше нај ногу....
Ми се обвисна околу врат, ме бакна и ми вика:
---Срекен Роденден колега...
После кај 1 саатот дојди, и ми предложи да ме воде на ручук...
Беме у еден интимен ресторан, и седеме околу саат и пол, каа ми речи да отидиме кај неа, имала нешто посебно за мене...
Мене срцето ми застана, и одма се сложи ја....
Отидоме кај неа, си ставиме по една пијачка, и она ми вика:
---Раскомоти се ти, и ја че одам да облечам нешто по комотно...
Како замина она, ја за две секунди се собу гол, и остана само на чарапи.....
Еваа иде после 2 минути, носе торта, а по зад неа мојта жена, дет'то, колегите..............а ја голокурец сал на чарапи...

antonio

Like-Maniac
29 август 2013
821
1,118
1,103
Скоје- Ченто
Дневник на едну плавушу!!
14 Март
УРААААААА, ЈЕЕЕЕЕЕС, ЈЕЕЕЕЕЕС, ЈЕЕЕЕЕЕС
Коначно можу да си га возу авто, а инструктор цело време да не ми повторуе:
ПАЗИ!! Возиш контра, пази ПЕШААК!! И слични глупости. Ја стварно не разбирам како сам издржала цели 2 године да га трпу!!!
16 Април
Коначно. Ете гааа. Мое авто е дома. Толко се израдува што реши да се провозу одма чим ми гу донесесва. Изгледа и други имале исту идеју да се провозив за мое ново авто. Создаде се одма цела колона позади мене. Свиресва како улави бе.... Изгледа беше свадба, па за да им се придружу намали од 20 на 15 км/ч. Знала сам дека ке ги се свиѓа моја идеја. После тој престанасва да свирив
23 Април
Комшееее су топ!! Екста људи. Ставиле огроман натпис ПАЗИ КОМШИКА ВОЗИ!!!! И ми дадесва дупло место на паркинг, а на деца им забраниле да се играв надвор док се паркирам. Знам дека не сакав да ми сметав док се паркирам. Стварно су срцињаа.
30 Април
Возачи позади мене свак дн ми свирив и ми давав некакви знаци. Мислу дека тој е много љубазно од њину страну, ама и опасно. Едн тип нешто ми збореше, ама ја не мога да га разберу, пошто немога да га најду дугме за отварање на прозор и за малко ке удреше еднога пешака, среќа његова што возеше 15 км/ч
19 Мај
У ноќ град е катастрофа сс осветлување. Днска прв пут беше ноќе сс авто. Абе цело време мораше да ги држу упалени дугачки светла иначе ништо не се гледа. Изгледа дека и на други возачи ништо не ги се гледа. Чим одма ја ги упалу дугачки и они карши мене ги палесва. Само не ми е јасно зашто ми свиресва?! Дали тако ги плашив мачке и кучиња да не ги претрчив, кој ги знае. Остави ги лудаци...
3 Јуни
Некој баксуз ме прати днска. Отиде да си га зему авто од сервис на искачање место на кочницу ја стисна на гас..... И удари у едно авто и му гу скрши целу десну страну. И пази која коинциденција бе.. Искочи дека тој е мој инструктор...
Колко е добар човек, немате појма. Ја цело време му викам дека ја сам крива, а он срце, скубе се по главу и викаше:
„ Опрости ми Господе, прости ми’’.
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl