Денес ме насмеа...

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
seriozni.jpg

antonio

Like-Maniac
29 август 2013
821
1,118
1,103
Скоје- Ченто
timthumb.php

МЕСИ ПОТПИША ЗА ИВАНОВ
Најдобриот фудбалер на денешницата Лионел Меси вчера стави потпис на иницијативата за реизбор на Ѓорѓе Иванов за претседател на Република Македонија. Тој…

Најдобриот фудбалер на денешницата Лионел Меси вчера стави потпис на иницијативата за реизбор на Ѓорѓе Иванов за претседател на Република Македонија. Тој потврди дека вчера потпишал некои хартии, но рече дека мислел оти се работи за нов договор со Барселона.

- Не знаев дека се потпишувам за Иванов, не знам ни кој е Иванов, но денеска ми се јавија и ми рекоа дека е океј човек. Така што да, го поддржувам – изјави Меси телефонски за македонските новинари кои вчера го преплавија со повици и смс-ови поврзани со неговиот потпис за Иванов.
:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

Iris*

Староседелец
30 јануари 2014
842
1,432
1,103
Тест за мајки:

Се шетав со мојата 4-годишна ќерка. Таа зеде нешто од земја и почна да ја приближува раката за да го стави во уста. Го зедов тоа од нејзините раце и` кажав дека не смее да прави така.
Зошто? – праша ќерка ми.
Бидејќи тоа беше на земја, валкано е и веројатно има бактерии – реков.
Тогаш ќерка ми ме погледна со големо восхитување и ме праша:
Мамо, од каде ги знаеш сите овие работи? Толку си паметна!
Размислував кратко и одговорив брзо
Сите мајки ги знаат овие работи бидејќи полагаат тест за мајки. Мораш да научиш и да знаеш инаку нема да ти дозволат да бидеш мајка.
Одевме во тишина уште две три минути, во кое време таа ја обработуваше информацијата
Оооо, ми текна – рече. Значи ако не го положеше испитот, ќе мораше да бидеш татко.
Точно така – одговорив, со огромна насмевка на лицето.