Членовите што си заминуваат од форумов нека го кажат својот последен поздрав во оваа тема- нека биде најтрогателната и најдепримираната тема на форумов. Не ја отворив во психологија од причина што знам дека ќе се вратат со нов јузер, што значи мистерија ќе биде кој нов јузер е на стариот член. И не ја отворив во Хумор од слична причина за да не им се мава сеир (замислете Мајорот игнорира сеир) али сепак респект до сите, јас ги почитувам секој еден, зборувам за тие барем еднаш што сум се согласил со негово мислење.
Значи и луѓето што сакаат да ги разубедат за да останат, нека им пишуваат поздрави и кисови и дека ги мразат и дека задоволни што си одат, се што ќе им текне нека си го искажат за последно со RIP јузерот... само политика не е дозволено и лична навреда (се разбира ако е сериозен во мислењето).
За да не се полни темата Сакам да кажам... бидејќи ја иритира на Мила, ја правам оваа тема.
Пс. Е сега сакам да кажам дека ако наредно кога ќе ми се избришат над повеќе од 10 коментари во некоја тема што не се офтопик и не добијам известување- сам ќе се одјавам на темава.
Уште нешто, посакувам темава да остане празна да не ни бегаат луѓево и со тек на време да ја избришиме.
Значи и луѓето што сакаат да ги разубедат за да останат, нека им пишуваат поздрави и кисови и дека ги мразат и дека задоволни што си одат, се што ќе им текне нека си го искажат за последно со RIP јузерот... само политика не е дозволено и лична навреда (се разбира ако е сериозен во мислењето).
За да не се полни темата Сакам да кажам... бидејќи ја иритира на Мила, ја правам оваа тема.
Еве за старт јас ќе почнам- Госпот ти не си појќе за мене ни Госпот ни бобо ни таму некој си... те ставив во содржина на една нова замислена тема.. и да знаеш ќе те избришам .!.
Пс. Е сега сакам да кажам дека ако наредно кога ќе ми се избришат над повеќе од 10 коментари во некоја тема што не се офтопик и не добијам известување- сам ќе се одјавам на темава.
Уште нешто, посакувам темава да остане празна да не ни бегаат луѓево и со тек на време да ја избришиме.