Деактивирање на профил

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Членовите што си заминуваат од форумов нека го кажат својот последен поздрав во оваа тема- нека биде најтрогателната и најдепримираната тема на форумов. Не ја отворив во психологија од причина што знам дека ќе се вратат со нов јузер, што значи мистерија ќе биде кој нов јузер е на стариот член. И не ја отворив во Хумор од слична причина за да не им се мава сеир (замислете Мајорот игнорира сеир) али сепак респект до сите, јас ги почитувам секој еден, зборувам за тие барем еднаш што сум се согласил со негово мислење.
Значи и луѓето што сакаат да ги разубедат за да останат, нека им пишуваат поздрави и кисови и дека ги мразат и дека задоволни што си одат, се што ќе им текне нека си го искажат за последно со RIP јузерот... само политика не е дозволено и лична навреда (се разбира ако е сериозен во мислењето).
За да не се полни темата Сакам да кажам... бидејќи ја иритира на Мила, ја правам оваа тема.
Еве за старт јас ќе почнам- Госпот ти не си појќе за мене ни Госпот ни бобо ни таму некој си... те ставив во содржина на една нова замислена тема.. и да знаеш ќе те избришам .!.​

Пс. Е сега сакам да кажам дека ако наредно кога ќе ми се избришат над повеќе од 10 коментари во некоја тема што не се офтопик и не добијам известување- сам ќе се одјавам на темава.(smoke)
Уште нешто, посакувам темава да остане празна да не ни бегаат луѓево и со тек на време да ја избришиме. :)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Прво сакам да ви се извинам на сите затоа што ви ги избришав сите мислења во кои се убедувате дали темава е добра или не. Идејата на мајорот е добра, потребна ние тема каде оној што сака да го напушти форумот ке може јасн о да ја каже причината за напуштањето. темава е за сериозна дискусија не е за сеир исто како што мајорот напомена и затоа ке ве замолам сите непотребни коментира во темава , музички поздрави, танци, и слично да си ги задржите за темите создадени за тоа.Секое коментира во темава ке биде санкционирано освен ако не се работи за:
- Напуштање на форумот
-Причини за напуштањето
- Доколку напуштањето е порад инекој член само тога ш ке биде дозволено да се коментира.

Се надевам дека ме разбирате шо сакам да кажам .. Значи темава е за сериозна расправа и да не ја уништиме...
Исто така доколку некој ска да се жали за бришењето слободно нека контактира со админот ipopovski и тој може да ви каже дека овој чекор не е преземен на своја рака туку во консултации со другите модератори. Бришењето е со цел темва да остани функционалан и да не се премести во канта.

Исто така темава ке биде преместена во социологија и со ново име "Деактивирање на профил" зашто последен поздрав ми е некако мрачно име ме потсеќа на смрт.

Ви благодарам за разбирањето

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Де бе...толку ли сериозно го сваќате форумот :D форум е интернет сервис за споделување лични мислења и за забава...ви избришале мислење? Па што! 10 нови ќе ги напишам. :D Јас отсекогаш сум се зафркавала по форумиве, само тука што сум така посериозна :D Ах да, ако некое мислење ви е оф-топик, навредливо или несоодветно, тогаш нема лутење, сепак форумот треба да биде пријатно место за дискусија за сите нели? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and m.o.p.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
slb_bobo .... Се врати ГоспоТ, бришете ја темава:zelen
Еее госпот бе , јас од жал за тебе ко си замина и тема ти направив, со една цел- индирекно да го искажам моето незадоволство и тагата која ја остави со твоето заминување:zelen
Еве за старт јас ќе почнам- Госпот ти не си појќе за мене ни Госпот ни бобо ни таму некој си... те ставив во содржина на една нова замислена тема.. и да знаеш ќе те избришам .!.​

ГоспоТ ти за мене си сбл_бобо или како и да е:wub

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
slb_bobo .... Се врати ГоспоТ, бришете ја темава:zelen
Еее госпот бе , јас од жал за тебе ко си замина и тема ти направив, со една цел- индирекно да го искажам моето незадоволство и тагата која ја остави со твоето заминување:zelen

ГоспоТ ти за мене си сбл_бобо или како и да е:wub
Абе,зарем не примети дека и Шмекси се врати,ама тој дури и побрзо од моето либенце (inlove) .
Плус има и други кои си најавуваат заминување од тука,ама како што си имав кажано свој став во старата тема и тука ке напишам,нема да ги спомнам само со цел за да не вршам дополнителна демотивација.Секој од нас си има моменти на слабости и секој тоа го исфрла од себе на посебен начин.
Нема потреба зошто ние дополнително да го притискаме надолу ако не заради друго,нели Човек сме,не животно,бар се водиме како тоа.А втората работа е што кој и да замине поготово од поактивните членови,не дека ке пропадне форумов,ама ке ни фали,на некој помалце на некој повеке.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Некои од постарите членови нема. Што се случи со нив, од дамна ги нема. :(

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зошто?:^)
Пс. Знаев дека темава ќе се се активира за брзо... исто така знаев дека ќе биде некој од постарите членови.
Па не е баш скоро,поминаа два месеци.
Му помогна на девојчето со тоа што и го смести овде мислењето (bravo) :*

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Го напуштам форумов. Се гледаме во групата или на некои други места :) Пријатно. Ми беше убаво додека бев ЦБ форумџија. Поздравот е тука :)
Поздрав и до тебе...нема да те разубедувам по 2 пат, твоја е одлуката;)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048