Дали знаете да простувате и колку често го правите тоа?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Многу работи се простуваат,а повеќе работи не значи доминираат тие 2рите, се во зависност од ситуација,особата која е инволвирана итн,лично јас не би сакал и се трудам да не бидам односно најдам во ситуација да треба да простам или не ма да некогаш тоа е неизбежно,оној дел каде што не можам да простам никогаш нема да простам и тоа останува секогаш така беѕ разлика на кого тоа се однесува,нема кај мене тоа не простувам една недела па како демек лути сме па после ајде хаха хихи,ако треба да се прости се простува тогаш,а ако не никогаш тоа сум јас :cool:(handshake)
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
969
1,133
За што да се прости ? Кому да се прости ? На завидлива другарка која те оговара позади грб и ти посакува се најлошо или на некој кој не знае дали сака врска или не и чека прва прилика да плесне некоја на страна за да има резерва. Тоа се токсични луѓе. На никој не му требаат во животот.
Ако простиш некому му даваш уште една шанса да ти го загорчи животот и расположението. Не, фала.
Не простувам. Тие што ми згрешиле знаат и кажано им е дека не сакам да ми излегуваат пред очи. Нека им прости сатаната што имало бетер од неа. Треба да си учат луѓето од грешките, а најлесно е да не му простиш па да научат. Ако не само ќе си повторуваат.
 
Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Треба да се простува, ако сакаме да бидеме добри луѓе и да ни простат нас кога ќе згрешиме, треба да простиме и ние.
Амин.
 

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Не простувам и не сакам да ми простуваат затоа што е малигно и метастазира во двата случаја.
 
Последна промена: