мислењево не ти е нешто нај нај...барем според мене.одма влегувам,ич нема да се мислам.и ке гледам да се омажам за странец само да имам прилика
мислењево не ти е нешто нај нај...барем според мене.одма влегувам,ич нема да се мислам.и ке гледам да се омажам за странец само да имам прилика
само моето?мислењево не ти е нешто нај нај...барем според мене.
само твоето го прочитав во тој момент,воопшто секој што така размислува..само моето?
I jas sum vo vrska so covek od daleku trae poveke od 1 godina.. super e sega za sega... se nadevame na dobra zaednicka idnina... ako se saka se se moze so sreka neka im e na site vakvi slucai kako nasite...Моментално сум во врска и супер ми е.
I onaka se e kontradiktorno.. sansite da ti bide skrseno srceto se golemi i so decko koj zivee mnogu blisku do tebe, a moze bas nekoj od daleku da ti se pogodi i da e covek na mesto, a so toa nema da ti bide skrseno srceto... od iskustvo sepak ke kazam se zavisi od karakterite na dvajcata koisto se sakaat.Колку и да сум авантуристички настроена... сепак со срцето не се игра.. а шансите да ми биде скршено би биле големиии! Така да.. не не би била во врска со некој од странство.