Човече ако светот и универзумот не се совршини тогаш што е?...А да си ги средиш малку мислите пред да постираш
Постов е...како да те каснал Суарез
Павле кој никогаш не го сретнал Исус, бил преобратен од Исус Alrighty then...
Од каде пак сега тоа дека сум го мразел `светот`?! Како може да се сака или мрази толку апстрактен поим? Многу контрадикции во пишувањава твои, влече на New Age и сето тоа е ок, ама барем некаква конзистентност не би била одвишна
Треба да бидам фул ретардиран за да го сметам светот за совршено место исполнет од совршени креации на совршен креатор. А не сум, сериозно, да ме приклучат на ЕЕГ ќе има крива линија, жими се.
Да, има убави работи по светот, ама има и бактерии...
Остај аман конструктивен став, се е убаво лелелел совршен свет, птички пеат, цветчиња мирисаат, пчелки среќно летаат од цвет на свет, Буда е Акбар, оммммм etc. па уште и виртуелен лик кој ниту го знаеш ниту го познаваш му делиш совети да помагал и инспирирал... nice one
Дури и регулацијата на семафорите или правењето распоред за сите одделенија у основно (средно) е совршенство ... што можеш ти да направиш совршено ??
Погледни само со кој точност до милиметар се сместени ѕвездите итн. или ајде конкретно за земјата колку разни и убави и неубави видови, родови, фамилии,класи,колена на животни и растенија има .. дури и бактериите ... кои си живеат беспрекорно и би живеале да не постоел Единствениот и Најштетниот Штетник - ЧОВЕКОТ !!!!!
А твојот негативен став ... не те прави среќен ..
Зошто тебе не ти убав животот и светот и се ти е негативно ??? Поради кого ???
- Човекот и неговата политика .... !!! во која си заробен и ќе бидеш се додека ги напаѓаш сите со различно мислење како кучето кое само си ја брани својата територија ..
- Можеби нешто и не ми е поврзано во коментариве али касно е итн .. ај чао