Грешки во однесувањето

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,506
3,776
1,153
Не знам јас како можете да си го контролирате однесувањето. Како што минуваат годините јас станувам се повеќе и повеќе избувлива и темпераментна. Ако не го кажам тоа што го мислам веднаш во моментот мислам дека ќе експолидирам. Викаат изброј до три па кажи што мислиш. Не можам јас така, јазикот ми е побрз.
Уште потрагично е тоа што не чувствувам никаква вина за тоа што ќе го кажам. Понекогаш ми викаат дека сум сурова, а јас сум само реална. Мног луѓе не сакаат кога ќе им ја плеснеш вистината во лице, зошто тие живеат во тој нивен имагинарен свет каде ти треба да се однесуваш онака како што тие очекуваат.
Helex..
 

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
me nervira koga nekoj na koj ne mu obrakas vnimanie celo vreme ti zvoni i ti dosaga so pisuvanje poraki edna po druga vo rok od pet minuti. koga docni nekoj i toa e.
 
Последна промена: