еии многу добри моменти ми се погаѓат.
Пример, порано кога играв Battlefield 2, со војничкото возило сакав да си се возам по црниот пат и да начекам само некој со снајперче
Кога играев Postal 2, многу сакав да и ги ритам главите на луѓето кога веќе ќе ги отсечам, или па да заритам некое куче.. а и да, да си збирам мачки по пато
Кога играев AOM, многу сакав да си правам свое градче, не мораше да напаѓам, али да си го одржувам. Истото и со Anno 1404
Кога играев WoW, омилен момент кога одеш у raids со компанија и кога го тепаш последнио шо ти дава многу јаки itemi и на крајо си ги збираш ти. Исто кога летам со грифонче. Играев некогаш со елфчињата и прекрасно ми е да си седнам у Darrnasus, покрај рекичка, тука шаренило, розави дрвја со синко, некакви си суштества минат покрај тебе, а ти седеш и си пиеш mana potion, за да можеш после да растуреш од спелови
еее, од таму имам многу моменти
Assassin's Creed Brotherhood кога играев качував се скроз најгоре на некоја висока градба и гледав го целио град пред мене. И толку многу сакав на некој dagger да му опнам од позади, случајно уз минувањето..
На COD2 обавезно се испукував на сите, решете да ги направам
Limbo - многу е јако да се движеш у Лимбо, дарк трипови обавезно ти се дешават со машини и срања некои, тоа ми беше јако
Ееии, Oblivion.. класа: Thief. Абе мајстор за да улезам дома и ништо да не ти остане
Башка јако е у medieval time, шеташ се у тоа селцето, такви градби насекаде.. абе милина
Ако ми текне и за други игри, ќе допишам