Гатачки, јасновидци и слично

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
И верувам и не верувам во гатачки.
Гатачи дека ќе ти излечат некоја болест на пример како оној Иван што го рекламираат на телевизија е баш не верувам во такви луѓе.Демек тој е семоќен и може се да излечи.Во некои ситуации доктор неможе да помогне а камо ли гатач.Па уште и тарифа да си има.
А инаку верувам дека постојат бајачки за уроци и да ти изгасат жарчиња.Тоа да.Мајка ми ми има кажувано дека јас од уроци за малце и ќе сум умрела.Некоја жена ми "пребајала" и ми прошло.Какво е тоа што е навистина незнам.

Serenity

Нов член
23 јули 2012
18
12
3
Верувате ли во гатачки? Сте посетиле ли, ако да, кои и дека и каков резултат има од них? ( плс оставејте точни детали за местото дек живее или работе гатачката)

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
има луѓе што стварно знаат да гледаат познавам 2-3 што ги бива навистина, за жал една од нив почина што ми помогна мене на која вечно ќе и бидам благодарен, а за овие што се појавуват на телевизија не им верувам бидејќи навистина лажат за пари и за гледаност на телевизијата

Maks

Староседелец
Обично не верувам во такви луѓе особено па не на тие што си имаат и ценовник за се определено некоја цена, доколку некој знае да предскаже некоја иднина и на некој стварно му помогне и без ценовник може да добие повеќе. :)

ShadowStalker

Нов член
10 август 2012
1
0
1
35
Skopje
Хаха......Памтам еднашка дека ја придружував мајка ми да иде кај некој момак шо наводно гледал/гатал бла бла или така нешо беше не се сеќавам точно пошо не ме ни интересираше толку само знам дека седевме со мајка ми у едно собиче демек таму му идело и почна да и гледа/гата/ шо и да е тоа :) и почна да збори ова ќе се деси тоа вака така ииииии викам момаков растура......Викам дај чим сум тука и на мене да ми каже нешо.......Седна до мене ме гледа изгледа сфати дека нема да му поверувам на тоа шо ќе ми го каже и се избаци момакот со Ејјј ми се истроши енергијата не можам денес дојди друг ден......(bravo) брао парите у вода и отидоа на мајка ми хахахахах :)).....Така да не верувам дека постои некоја шо може да ти ја каже судбината, јас верувам дека ние сами со ја правиме нашата судбина :sreken

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Ретки се таквите кои сакаат да помогнат ,не сум имал искуство со некои познати бајачки туку само како помал кај една комшивка ... :giggle
А ако веке зборуваме за луѓе со натприродни сили како што видов коментари погоре,тогаш во Македонија се познати Мастер Константин Кајшаров -Тино (за кој имам отворено тема во форумов ) и Иван исцелителот :sram Иначе верувам но не мора да значи ... :)