Вистина или лага

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Огромна лага!
Личноста под мене сака да доминира за време на секс.
 

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,211
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
ме викаа во една црква неколку пати да тренирам за нив т.е да бидам во клубот што планираа да го формираат али ја дрво топка не знам да шутнам така да лага.

Личноста под мене страшно многу се прејаде вечерва?
 

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Лага. Баба вели ако се прејадиш лошо ште сонуваш (worried)
Личноста под мене си менува гаќи еднаш неделно.