Веро, Тинекс, СП, Рамстор, Кам, Тедико, Стокомак - Кој е најдобар?

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Дали одите често на пазарување или дали купувате од некои од наведениве Веро, Тинекс, СП, Рамстор, Кам, Тедико, Стокомак, Хедис итн......
Кои се најдобри, најефтини, со најдобри производи и сл.....

пред 3 години бев во овој бизнис ... најефтини и најквалитетни се стокомак - без конкуренција ...газдите знаат како да работат, робата што ја примаат за најмногу 7 дена ја продаваат (дека работат со минимална заработувачка) - значи 90% од артиклите што ке ги купите таму се најсвежи ... се што им треба е поголем простор !

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14 and Hip.Hop_MKD

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
пред 3 години бев во овој бизнис ... најефтини и најквалитетни се стокомак - без конкуренција ...газдите знаат како да работат, робата што ја примаат за најмногу 7 дена ја продаваат (дека работат со минимална заработувачка) - значи 90% од артиклите што ке ги купите таму се најсвежи ... се што им треба е поголем простор !

И според мене се најдобри и најефтини. Јас највеќе од таму купувам. Иначе газдата од кај им е?

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Стокомак мислам со 1 ден. маржа работи. А во КАМ го има најубавото чоколадо Алпико, исто така поефтини германски мултивитамини и Витанова протеински :)

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
И според мене се најдобри и најефтини. Јас највеќе од таму купувам. Иначе газдата од кај им е?

секогаш разговарав со некоја жена по телефон - се немам лично сретнато , знам дека жена е сопственик ... ми збореше чисто скопски, не верувам дека е од некој друг град ... а ако ти е битно, утре можам да дознаам од каде е и ке ти пишам !

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
одам во Кам...секогаш кога земам плата..........одам право кај пиењето :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Мила К.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
секогаш разговарав со некоја жена по телефон - се немам лично сретнато , знам дека жена е сопственик ... ми збореше чисто скопски, не верувам дека е од некој друг град ... а ако ти е битно, утре можам да дознаам од каде е и ке ти пишам !

Не ми е до толку битно. Не се распрашувај. :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Не шетам многу по супермаркети...обично се бапкам во Кам и Тинекс :) во Прилеп се еден спроти друг :)

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Според мене Тинекс се врвот најдобра услуга има таму од вработени до се . Единствено што ме нервира во сите маркети е една цебна на рафтот друга на каса! Кам секогаш се напнати а почнаа да менуват производи.....