Венчаници

Fashion.Lover

Староседелец
19 февруари 2015
297
83
628
New York,New York
37996_138526052849993_5622229_n.jpg 39190_139257922776806_1048492_n.jpg 40224_139407656095166_3678946_n.jpg 45525_140455079323757_2131074_n.jpg 247530_206487736053824_7325809_n.jpg 383918_302086783160585_1339377989_n.jpg 58898_145689468800318_1260404_n.jpg 542978_386962541339675_452304244_n.jpg 522597_374043659298230_385659168_n.jpg 402637_432892953413300_696325916_n.jpg Иако јас сум веќе мажена покрај тие претходните ќе дадам и уште некои предлози за идните невести:
 

Fashion.Lover

Староседелец
19 февруари 2015
297
83
628
New York,New York
11385_501520696550525_1319091718_n.jpg Само да додадам нешто. Ќе бидете многу убави невести вие што не сте мажени, а вие што сте сигурно сте биле многу убави, макар што секоја невеста е многу убава,освен јас се разбира.Уште некои мои предлози:

576573_384309418271654_1807560052_n.jpg images (56).jpg images.jpg wedding-dress42.jpg images679.jpg
 
Последна промена: