Јас реков дека веќе никогаш нема да ставам надградба, ама срце јуначко не издржа. Пред две недели ги направив..

Шарени нокти за неколку секунди
![]()
За сите љубители на шарените ноктиња ова е супер вест. Може да си направите шарени стикери за ноктите и самите дома.
Одберете ја сканата сликичка, а има многу на интернет, и испринтајте ја на хартија. Внимавајте само на големината на сликичката. Нека биде малку поголема од што е вашиот нокт. Доколку се снаоѓате со фотошоп тогаш димензиите дотерајте ги со негова помош.
Излакирајте ги ноктите со светол лак кој ќе биде основа, бел, крем, светло розов…
![]()
Ставете ги ноктите во сад со алкохол, за да се намократ ноктите. Држете ги 3-5 секунди.
![]()
Потоа веднаш ставете ја хартијата на ноктите и притиснете.
![]()
Оставете неколку секунди и кога ќе ја тргнете хартијата вашите нокти се готови.
![]()
![]()
Една напомена: печатењето на хартијата треба да е ласерско.
Прекрасно....Дали ти се Гелни или Акрилни?Секој месец одам на маникир и одржувам гелни нокти, зашто вадење и ставање на секој месец е монотоно, за разлика од ставање еднаш и одржување на истите. Последните ми се француски со декорација.
![]()
Прекрасно....Дали ти се Гелни или Акрилни?
Инаку моите нокти ми се опсесија и секој ден ги менувам ги правам Но бидејки го форматирав компјутерот моментално немам ни една слика.......Ке ги сликам и ке ви ги постирам![]()
![]()
Јас реков дека веќе никогаш нема да ставам надградба, ама срце јуначко не издржа. Пред две недели ги направив..
![]()
![]()
Моја другарка работи дома, па кај неа ги правев. Ако те носи патот накај Прилеп некогаш пиши ми, ќе ти дадам адреса ако сакашЕ стварно ти се прекрасниИстата ситуација е и кај мене - више никогаш надградба - а секој трет месец си закажувам
Ако не е тајна, каде ги правиш твоите?