мене ми се секогаш долги и средени, имам многу слики од се што сум си црткала ама очигледно не знам да прикачам слика па кога ќе ми кажете како ќе ставам некои =)
напиши си што мислисш да си пишиш и поле оди на прикачимене ми се секогаш долги и средени, имам многу слики од се што сум си црткала ама очигледно не знам да прикачам слика па кога ќе ми кажете како ќе ставам некои =)
Срамота ма, барем еден со Македонското знаме да направеше. :Отвори ја прикачената датотека 11854 3 саати мислам дека потрошив ама вредеше
Отвори ја прикачената датотека 11855 Отвори ја прикачената датотека 11856 Отвори ја прикачената датотека 11857 Отвори ја прикачената датотека 11858 Отвори ја прикачената датотека 11859Отвори ја прикачената датотека 11860 некои се матни, некои се мали ама ме мрзеше да го уклучам другиот лап-топ за да префрлам... ај некој друг сончев ден ќе ставам и други, по интересни
Срамота ма, барем еден со Македонското знаме да направеше. :
Де, де не се вади сега, конкретно за тие нокти ти реков..барем средниот да го напраеше или најмалиот со Македонско знамеги имав сите направено ама ми се изгуби таа слика. нигде не можам да ја најдам