Бркање од час

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Во основно ме имаат избркано 2-3 пати, а за средно не ми текнува поише јас самиот се бркав од часови, на факс до сега 2 пати ме избркаа од предавање и така

Maks

Староседелец
Во средно повеќе пати причина била звонењето на мобилниот и зборување на час, но најголема причина што сум ја направил за да ме избркаат е кога запалив и фрлив петарда на сред час:D Тогаш не само што ме избркаа од час, туку ме однесоа и кај директорот на кафе шема :rofl

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Ви се случило ли да ве избркаат од час/предавање? Која била причината?

Во средно и тоа малку време што сум го идел на школо истото сум го поминал ептен квалитетно.Просек ми било на секој втор час да ме бркаат.Не можам да ја трпам таа неправда како се лупаат кецови зашто не знаел квадратна равенка или биномна формула како и многу нивни филозофски размислувања кои се косат со моите лични размислувања.
Сум и доаѓал преку глава, не можеле да ме поднесат и ме бркаа за здравје на сите.
Ама бар среќа не ми пишувале неоправдани.Затоа што знаеа дека и за тоа ќе се бунтувам.

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Ми се има случено 3-4 пати :D :sram..
Бев мн. расположен и што ќе правам ??.. Ми текна да го зафркавам наставникот и така му се качив на глава и тој ме избрка.. и јас седев надвор и постојано ѕиркав низ вратата и тропав..

Badass

Истакнат Член
16 февруари 2012
63
87
333
27
Се знае до седмо кој беше окантарен ко мрсул во ходник на Музичко или на Англиски.
Јебига шта ќу,ведар дух и темперамент. :D