Брзина на вашиот интернет (speedtest.net)

MCLAREN

Нов член
2 март 2012
2
0
1
36
Skopje
1807697507.png ме интересира, сите што имате брзина приближна на мојава, колкав ви е даунлоадот кога симнувате било што преку било кој торент, затоа што мојот даунлоад не поминува преку 850 кб/с, што се не сум пробал да ја зголемам брзината не ми успеало. податоков од спеедтест.нет едноставно се коси со реалната брзина на симнување.