Брзина на вашиот интернет (speedtest.net)

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028

T-Home и се е можно :rofl
Надминат лимит, инаку до 3.5/3.6 крева кога како, а 4 Mbps имам со 15 GB