Брачно неверство

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,277
1,898
1,133
Убав е животот кога си исполнет сакаш и си сакан
љубовта го одржува човекот
кој како сака нека си праве и нека си мисле секој си одговара за неговите постапки
Ако патам јас ке патам не некој трет
Милслам дека убаво те разбрав...
Демек ако изневериш ти, ти ќе патиш а некој трет?
Како така?
Тој изневерениот или изневерената нема да пати?
А нели ти изневеруваш, правиш како што ти е убаво...зошто би патела ти?
 
  • Like
Реакции: Mnogo Bitno

orhidea

Староседелец
2 мај 2015
19
16
1,003
35
Милслам дека убаво те разбрав...
Демек ако изневериш ти, ти ќе патиш а некој трет?
Како така?
Тој изневерениот или изневерената нема да пати?
А нели ти изневеруваш, правиш како што ти е убаво...зошто би патела ти?
у смисол ако изгубам деца фамилија јас ке изгубам не ти
тоа ми беше пишано
а инаку коа има неверство патат сите од двете страни цели фамилии
 
  • Like
Реакции: Mnogo Bitno and MoonFairy