Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Како не сум ја видела темава досега. Јас не сакам машки со брада, јас ги ОБОЖАВАМ. И тоа не само со брада, туку и со силна изразена линија на вилицата и многу густа брада. Кога е ретка ми делува грдо. Посебно убаво им стои на црни машки, евентуално на смеѓи, на плави досега не сум видела убаво да им стои. Со густи веѓи и специфичен нос би била мојата фантазија за идеално машко лице.
Најубаво ја носи Бекам
Исто на Зен
Ова ми е прегрдо.
Секакви варијации ми се грди впроочем. Сакам брада низ целата вилица, не сакам само делови.
Не е дека сум умрен за да бидам со брада, ама толку многу ме мрзи да се бричам што одлучувам да одам така...
Се случува некогаш да бидам нешто како Султан Сулејман(за нијанса помалку )
Највеќе сакам брада кај машки.Машко без малцеее брада не доаѓа во предвид .Мислам дека тоа е супер и со тоа се покажува машкоста Али чувството кога се галиш од брадата и тоа те боцка е незаменливо На пример ваква брада ми се допаѓа
Мене искрено мноо ме мрзи да се бричу, иам машинку малу на батерие поклон ми е, добра е Panasonic ама финта е што она е за мноо кратку браду, од кец да се шиба на нулу, а ја мрзу нулу, такој да бикче си рокам
Али браду никад не носу дугачку, него само онакфу т'мнску подраснату фраерску : ) такф сам поубаф(народ еде г**на)
Не гу носу као стил, него од пусту мрзу спрема бричење : )