Абе штикличко, па вакви боенки ниту во пензионерски дом старците не употребуваатНе знам дали сте заприметиле, но актуелни се боенки за возрасни, за релаксирање после работа. Дали некој сериозно би се нафатил да бои во боенка за да се релаксира, а не на пример да гледа телевизија или да оди на прошетка или да спие ?
Што мислите вие, дали е ова само губење време или па има некаков ефект, а за тие што си бојат дали ве смирува и релаксира ?
Отвори ја прикачената датотека 28319
Ако имаш толку голема желба и мерак за цртанје ич да не се обесхрабруваш. Сѐ се учи, дури и цртањето. А сега барем има толку туторијали на интернет и за почетници и секакви.Ајде бе, не знаев дека има и вакво нешто
Тотално сум за. Јас многу пати пробувам кобајаги да нацртам нешто, голем мерак имам ама тука се завршува. Антиталент намбер уан. Ова би ми дошло така добро, занимација, а и не е толку комплицирано само си чкрташ и за разлика од цртањето нема на крај да бидиш уште поразочаран од претходно, зошто треба да си ептен за да не можиш да останиш во линијата. Желбата за цртање е огромна, ама пошто не ме бива мора да преминам на ова. Макар и да е боење на Мики Маус, не би ми сметало. Доста добар начин да го поминиш времето кога едноставно денот не ти е погоден, некој или нешто те изнервирало, не ти се седе на интернет а не ти се излева ни од дома.
хахаха, не ме биваАко имаш толку голема желба и мерак за цртанје ич да не се обесхрабруваш. Сѐ се учи, дури и цртањето. А сега барем има толку туторијали на интернет и за почетници и секакви.
Гушкање ДРВААААААААААААаааааааааааааааааааа???Gi vidov boenkite u knizara i debilni mi se za mojit um, ne me relaksiraat.Verojatno za sekoj individualno , mene me relaksira na pr gushkanje drva u park.
Probaj deluva.Гушкање ДРВААААААААААААаааааааааааааааааааа???![]()