Бебешки влакна

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Ам јас ако ги оставам да раснат дури да пораснат хахахаххахахахахаха.. Тешко мене :D

Еее.. и моиве дур нараснат.. Знаеш колку се грди? Не можам да ги поднесам, но морам да ги оставам да ми нараснат..

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Дај не заебавајте. Зошто ви сметаат тие бебешки влакна? :) Девојка ми исто има, мене баш напротив ми е многу слатка со нив, а и кај неа прв пат ги имам приметено тие бебешки влакненца. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Marrie

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Хахахаха јас воопшто не се замарам со нив. Тоа е така кај сите, колку повеќе ги гледате или им обрнувате внимание толку повеќе се критикувате себе си. Научете да живеете со нив, не е толку страшно.

• Ми се допаѓа
Реакции: littleblackdress

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Eдно грдо утро, не можев да им најдам правец во кој да одат, штрчеа.
Немав време, па ги сецнав.
Сега уште повеќе штрчат, маме им ’)%(_%*(_*()_*

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Ужааассс...Мојот вечен непријателл...Ке си пукнам...Каде и да одам прашувам решение за нив и сите ми викаат ке ти пораснатт...И никако да пораснатт :( Еднаш се зафркав ги скратив а сега ми се уште поголем проблем :(

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Темата ме потсети кога цел месец поминав бричејќи ги секој втори ден. :eekops: Резултат - имав дупла шишка, покрај тоа 15 години а доаѓаше Нова година. Решив да ги пуштам и прво ми никнаа како брада а потоа како нормални ГУСТИ шишки! :cenzura
Инаку ако сакаш да ги скриеш - направи шишки.
Ако сакаш да ги отстраниш, со ласер или лента за депилирање (откако ќе ги скратиш).

kim-waxed.jpg

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
и јас имам,многу ме нервираат кога ќе ја соберам косата во репче- мора они да штрчат :cenzura ни шнола ни лак не помага :timebomb

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Badgirl

Староседелец
4 јануари 2013
1,477
3,258
1,133
30
Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
Ужааассс...Мојот вечен непријателл...Ке си пукнам...Каде и да одам прашувам решение за нив и сите ми викаат ке ти пораснатт...И никако да пораснатт :( Еднаш се зафркав ги скратив а сега ми се уште поголем проблем :(
и мене вака,се зафркнав што ги скратив сега уште полоше :|

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Мене не ми претставуваат некој голем проблем па и воопшто не се замарам со нив и никогаш не сум ги депилирала ..можда затоа што и немам многу :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Девојки... морам малку да ве охрабрам :)
Nina+Dobrev+Long+Hairstyles+Ponytail+jxAIa-hu-55l.jpg

И лепотицава има, па покрај сета друга убавина тие изгледаат слатко.
Жена ми има, изгледа слатко.
Слатки се, не си ги набивајте како комплекс.
Поздрав девојчиња.(wave)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini