Барам филм

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Уствари барам цртан.
Ќе изигравам дадилка утре, па ми побараа цртани и се сетив на овој. Нема подбар!
Го барав многу време, насекаде низ нет никако не го најдов. Ете тука не ми текна да прашам.

Пајо паторот во цртанов е скржавец и за време Божиќ го посетуваат трите божиќни духа-духовите на минатото, сегашноста и иднината кои ќе му ги отворат очите, т.е ќе му покажат што може да се случи ако остане таков стиснат и злобен.

Знае некој како е името на цртанов?
И да си го гледате ако не сте го гледале.
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Уствари барам цртан.
Ќе изигравам дадилка утре, па ми побараа цртани и се сетив на овој. Нема подбар!
Го барав многу време, насекаде низ нет никако не го најдов. Ете тука не ми текна да прашам.

Пајо паторот во цртанов е скржавец и за време Божиќ го посетуваат трите божиќни духа-духовите на минатото, сегашноста и иднината кои ќе му ги отворат очите, т.е ќе му покажат што може да се случи ако остане таков стиснат и злобен.

Знае некој како е името на цртанов?
И да си го гледате ако не сте го гледале.
Станува збор за познатата приказна Christmas Carol за која има многу верзии. Јас најдов со Мики Маус, во случај ако не го најдеш баш тој што го бараш: Micky's Christmas Carol.
 
  • Like
Реакции: The Tramp and Хоуп*

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Станува збор за познатата приказна Christmas Carol за која има многу верзии. Јас најдов со Мики Маус, во случај ако не го најдеш баш тој што го бараш. Micky's Christmas Carol.
Е па овој е тој цртан. Мики е сиромашниот работник на Пајо, а Пајо е злобен и скржав спрема тоа семејство.
Фала ти многу, јас се барав наслови со Пајо, не ми текна дека приказнава може да е и за Мики :)
 
  • Like
Реакции: MissChievous

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
818
535
1,103
30
Скопје
Вака филмов започнува во еден хотел ќе дојдат четворица мажи ( или тројца не сум сигурен) ќе имат слични или исти презимиња едниот е платен убиец , другиот е дојден по бизнис , третиот треба да се запознае со девојка која никогаш не ја видел , четвртиот должеше некој пари кај мафијаши. Арно ама рецепционерот ќе им ја измеша поштата па платениот убиец ќе добиеше погрешна жртва и слично. Некој да не знае кој е филмот ?
 

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Барам еден стар филм т.е од 90 тите години. Станува збор за тројца будали :) едниот беше адвокат другиот таксист а третиот градинар. Се среќаваат случајно и сакаат да застапат една бабица т.е бабицата каде што работи градинарот. А таа па сака да вложи пари во некоја балетска школа и понатаму не ми текнува :/
 

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Вака филмов започнува во еден хотел ќе дојдат четворица мажи ( или тројца не сум сигурен) ќе имат слични или исти презимиња едниот е платен убиец , другиот е дојден по бизнис , третиот треба да се запознае со девојка која никогаш не ја видел , четвртиот должеше некој пари кај мафијаши. Арно ама рецепционерот ќе им ја измеша поштата па платениот убиец ќе добиеше погрешна жртва и слично. Некој да не знае кој е филмот ?
Интересно изгледа, ми се чине и познато, ај ако сакаш ако го најдиш пиши кое филмче е.