Напумпаш базен, поставиш га у башти бам бам, попуниш га водом из бунара и крај приче !
Кажи му на дедо ти да се регистрира на форум па ние ќе му објасниме дали може или не можеГолем е а дедо ми не разбира дека неможе на балкон
И јас сакам ваковНапумпаш базен, поставиш га у башти бам бам, попуниш га водом из бунара и крај приче !
Кажи му на дедо ти да се регистрира на форум па ние ќе му објасниме дали може или не може
хаха како патки бе инаку добра идеја и ја на моите гулаби да им направам еден мини мал базен со се плажа па да фатат малку боја.Им направив базенче на врапците (од стара чинија) и сега се однесуваат како патки, обожаваат вода јадните
хаха како патки бе инаку добра идеја и ја на моите гулаби да им направам еден мини мал базен со се плажа па да фатат малку боја.
Кога ја не можам, барем они да искористат
На овие горештини и ќе се пробањаат мада секаде е различноГулабите само пијат вода не се капат, доаѓаат жедни со подотворени клунови како пес кога е со изваден јазик, од горештините
Ти уште полошо правиш што ги слушаш.Би можел да се постави во двор,ама не и на балкон.А ја не би ставила ни во двор ни на балкон,зашто непријатно ми е од комшиите.Нејќам во такви ситуации да ме гледаат,а и такви се,оговараат,види ја дебела е,слаба е,бела,црна.Влегла мајка му,баба му,и што знам уште што.Такви комшии имам и затоа не сум за базен.