Африка

LazyMonday

Нов член
30 мај 2012
22
17
3
Неостварена желба ми е да ја видам Африка! Прекрасен континент! Да шетам по џунглите како луѓето на сликава, да истражувам... Ахх пуста желба..
 
  • Like
Реакции: Kitty