Ангели

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Се сеќавам кога чекав да дојде Четврток за да гледам навечер "LOST", и Недела за да гледам "24". Фората со сапуници од овој тип ми помина со "Млади Бунтовници".

• Ми се допаѓа
Реакции: AnaMi and Oleri

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Јас пак повеќе сакам да ја емитуваат мексиканската верзија на Млади бунтовници место Ангели. Вие додека ги гледате 4та сезона они веќе се распаднаа, се разделија,раскинаа секој по свој пат. Убаво си бевме тогаш под шпанско ропство барем превод имавме.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ми потребале уште овие (facepalm),ја прекинаа Prison Break заради турскиве срања што ги има по цел ден па сега уште ангели ми фалат да ми плачат и да ми се лигават.

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Аман бе пак филмов? :D
Јас ги гледав додека ги даваа на А1, онака кога немаше што да правам и ги фатев чкрапајќи го далечинското. Типична тинејџерска серија, малце ми е безврска она што патуваат низ времето или така нешто беше не се сеќавам баш. Тој плавиот што беше во врска со Циганката и Тачо ми се многу убави :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
33
Western Sky, Land of Oz.
Јас пак повеќе сакам да ја емитуваат мексиканската верзија на Млади бунтовници место Ангели. Вие додека ги гледате 4та сезона они веќе се распаднаа, се разделија,раскинаа секој по свој пат. Убаво си бевме тогаш под шпанско ропство барем превод имавме.

Eдит : Бар јазик научивме. :D