Сигурна си во ова ?Во право си, ама ако бараме содржина во секоја серија, не треба воопшто да гледаме телевизија.
Ми недостасуват шпанските серии.
Сигурна си во ова ?Во право си, ама ако бараме содржина во секоја серија, не треба воопшто да гледаме телевизија.
Ми недостасуват шпанските серии.

А бе алба едно е коа гледаш серија на 13 години а сосема друго на 19 а тек трето на 26. Јас така си викав ваааууу касандра масандра, и СЛУЧАЈНО наидов на некоја епизода после 10 години, си викам. МА није могуче што сум глеал као копиљ.Сигурна си во ова ?
Јас па само заради машкитеЕ добро де, и јас ја гледав серијата до дека бев основно, само заради женските![]()

Се сложувам ама етптен е серијата е заА бе алба едно е коа гледаш серија на 13 години а сосема друго на 19 а тек трето на 26. Јас така си викав ваааууу касандра масандра, и СЛУЧАЈНО наидов на некоја епизода после 10 години, си викам. МА није могуче што сум глеал као копиљ.

Ги изгледав сите сезони од Ангели,а ко што читав уште ќе се снима мислам дека
Првата сезона беше најдобра после почнаа малку повеќе со фантазии за да четвртава ја уништат
Океј беше барем имаше некои мудри реченици што денес тешко некаде ќе се најдат.
Не верувам да се снима нова сезона, одамна завршија со снимањето на четвртата иако кај нас тек сега ја прикажуваа.