Ангели

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,033
9,657
1,683
Normandy
Сигурна си во ова ?
А бе алба едно е коа гледаш серија на 13 години а сосема друго на 19 а тек трето на 26. Јас така си викав ваааууу касандра масандра, и СЛУЧАЈНО наидов на некоја епизода после 10 години, си викам. МА није могуче што сум глеал као копиљ.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
А бе алба едно е коа гледаш серија на 13 години а сосема друго на 19 а тек трето на 26. Јас така си викав ваааууу касандра масандра, и СЛУЧАЈНО наидов на некоја епизода после 10 години, си викам. МА није могуче што сум глеал као копиљ.
Се сложувам ама етптен е серијата е за :cenzura

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Прееска фатив 10-тина минути случајно од филмот, абе да им е*ам генот латино американски, па не е могуче да се толку убави и згодни и машки и женски...ццц
Дефинитивно останувам на ставот дека од таму ќе си најдам жена! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

Special

Истакнат Член
22 август 2013
47
19
108
Ги изгледав сите сезони од Ангели,а ко што читав уште ќе се снима мислам дека :^)
Првата сезона беше најдобра после почнаа малку повеќе со фантазии за да четвртава ја уништат :|
Океј беше барем имаше некои мудри реченици што денес тешко некаде ќе се најдат.

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ги изгледав сите сезони од Ангели,а ко што читав уште ќе се снима мислам дека :^)
Првата сезона беше најдобра после почнаа малку повеќе со фантазии за да четвртава ја уништат :|
Океј беше барем имаше некои мудри реченици што денес тешко некаде ќе се најдат.

Не верувам да се снима нова сезона, одамна завршија со снимањето на четвртата иако кај нас тек сега ја прикажуваа.

Special

Истакнат Член
22 август 2013
47
19
108
Не верувам да се снима нова сезона, одамна завршија со снимањето на четвртата иако кај нас тек сега ја прикажуваа.

Па не знам се шпекулираше дека може да има уште една сезона затоа што последната епизода од 4тата сезона на ангели на самиот крај пишуваше fin? се мислеа зошто има прашалник дали ќе има уште сезони...

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Што толку прашина се крева околу серијава веќе неколку години?
Не сум ја гледала и нема да ја гледам, но сум видела девојчиња од по осум години како возбудено си раскажуваат за што ќе се случи понатаму како тоа да е нешто многу важно, нешто кое живот значи.
За мене тоа е само уште една сапуница.