Албанија

Какво е во Албанија за одмор/летување?

 • Многу е убаво

  Votes: 2 18.2%
 • Најубав одмор до сега

  Votes: 0 0.0%
 • Убаво

  Votes: 7 63.6%
 • Не е убаво

  Votes: 0 0.0%
 • Воопшто не ми се допаѓа

  Votes: 3 27.3%

 • Total voters
  11

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно
Кога се може гевгелијски,кумановски,охридски.....,нормално е дека ке се затера и на албански.
Само што едните се на кирилица а другиов како англискиот,нормално е дека ке затера на латиница.

Он
Иначе кога сме тука за дискутирање околу Албанија,не сум комептентна,сеуште ми е не посетена.
Може ке дојде и тој ден.
 

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Кога се може гевгелијски,кумановски,охридски.....,нормално е дека ке се затера и на албански.
Само што едните се на кирилица а другиов како англискиот,нормално е дека ке затера на латиница.

Он
Иначе кога сме тука за дискутирање околу Албанија,не сум комептентна,сеуште ми е не посетена.
Може ке дојде и тој ден.
Е ако де.
Малце,не гледам проблем.
Сакав да видам колку го владеам јазикот,а албански на кирилица не ја бива.
 

alba

Староседелец
15 март 2012
1,426
2,014
1,123
Е ако де,малце не гледам проблем.
Сакав да видам колку го владеам јазикот,а албански на кирилица не ја бива.
Лена научи да изговориш ѕвезда на албански :zelen

Лани на почеток на септември бев Албанија, ги посетив Пустец , Корча и Тирана и се изненадив и таму се гради само не споменици како кај нас инаку убави градови се :zelen
 
 • Like
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Лена научи да изговориш ѕвезда на албански :zelen

Лани на почеток на септември бев Албанија, ги посетив Пустец , Корча и Тирана и се изненадив и таму се гради само не споменици како кај нас инаку убави градови се :zelen
Yll
би било вака најверојатно како германското или турското Ü? Ü како Ülker?
Чинам.
Или?
 

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
сум бил и многу убаво си поминав. ги просетав Тирана, Саранда и Поградец :D убави места.
а и лугето се други тука нема моабет има голема разлика од тие ш*****и до нашите ш*****и