Албанија

Какво е во Албанија за одмор/летување?

 • Многу е убаво

  Votes: 2 18.2%
 • Најубав одмор до сега

  Votes: 0 0.0%
 • Убаво

  Votes: 7 63.6%
 • Не е убаво

  Votes: 0 0.0%
 • Воопшто не ми се допаѓа

  Votes: 3 27.3%

 • Total voters
  11

Andrej4e

Нов член
25 мај 2013
22
5
3
21
Во оваа тема ќе се зборува за државата Албанија! За градовите во неа и жителите! :)
А на пример може да се зборува и за одмор во Албанија! Дали било ефтино и во кој град,
дали е топла водата и многу други работи за Албанија!

Уживајте во темава :igra!
 

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Почнав да учам албански и би отишла во Албанија да го усовршам јазикот,а и слушнав од луѓе кои биле таму дека било убаво.
 
 • Like
Реакции: alba

Andrej4e

Нов член
25 мај 2013
22
5
3
21
Почнав да учам албански и би отишла во Албанија да го усовршам јазикот,а и слушнав од луѓе кои биле таму дека било убаво.

Да Лена и јас слушав дека било убаво за на одмор да се оти/летување поготово во Самил (Ксамил) !
 
 • Like
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Да Лена и јас слушав дека било убаво за на одмор да се оти/летување поготово во Самил (Ксамил) !
Штознам,секоја земја има свои убавини.
Само затоа што името асоцира на други работи,
не значи дека не е вредна да се посети.